Powered by Smartsupp
Åpent fra 15. juni til 10. september. Åpent hver dag fra kl. 12-20
no


Overnatting hos oss

Med en idyllisk beliggenhet rett ved E16 og omgitt av vakker natur, inviterer vi deg til å oppleve det enkle livet på fjellet. Våre koselige overnattingsmuligheter tar deg tilbake til gamledager og stølslivet, hvor enkelhet og naturnærhet står i fokus. I vårt anneks finner du felles dusj og utedo, som gir en autentisk opplevelse av det enkle livet på fjellet. Nyt omgivelsene, en god middag og hverandres selskap! Velkommen til oss!

Book overnatting for sommeren 2024 her

Stølsovernatting

Firemannsrom

Våre firemannsrom med to køyesenger gir deg og dine nærmeste den perfekte basen for en fjellopplevelse. Hvert rom er smakfullt innredet for å skape en avslappende atmosfære etter en dag med eventyr. Med to køyesenger på hvert på rom og plass til fire personer, legger vi til rette for både familier og vennegrupper. Nyt roen i vår peisestue på kvelden og del historier fra dagens opplevelser. 

Felles dusj og en koselig utedo er plassert i vårt anneks. Gi beskjed dersom det er behov for rom i nærheten av disse fasilitetene. 

Dobbeltrom

Velkommen til vårt sjarmerende dobbeltrom, skapt for par eller de som foretrekker en mer intim fjellopplevelse. Med en koselig atmosfære og to enkeltsenger, inviterer rommet til avslapning og ro. La den vakre naturen utenfor vinduet bli en del av din fjellferie, mens våre fasiliteter sørger for at du har alt du trenger for et hyggelig opphold. Utforsk fjellene sammen og kom tilbake til et varmt og innbydende rom.  

Felles dusj og utedo er plassert i vårt anneks. Gi beskjed dersom det er behov for rom i nærheten av disse fasilitetene.